Om mig

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet psykoterapeut og familieterapeut. Jeg har, før jeg valgte at blive selvstændig, gennem mange år arbejdet i et samfundsbeskyttende projekt i Skattestyrelsen med fokus på bekæmpelse af menneskehandel, ligesom jeg har arbejdet som frivillig i TUBA med rådgivning og terapi af unge op til 35 år, der kommer fra familier med misbrug og på et kvindekrisecenter. 

Jeg har selv været ramt af stress. Det skete ubevidst, men kroppen vidste besked og den ”larmede” mere og mere. Det har været en lang og lærerig proces, som jeg, trods alt, ikke ville have været foruden. Det er en proces, der har bragt mig tilbage til mig selv og videre i et liv med større bevidsthed. Jeg har efterfølgende tilføjet en stresscoachuddannelse til mit CV og det er mit ønske at hjælpe andre ud af stress og videre med et liv i balance.  

Jeg er i mit arbejde og hele mit forløb blevet meget bevidst om sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg er derfor også i gang med at tage en uddannelse som yogalærer. 

Mit sigte og forventninger

Det er mit sigte at møde dig, der hvor du er med respekt for den, du er og det du kommer med. Det er min allervigtigste opgave at hjælpe og følge dig i din proces, derhen hvor du ønsker.  

Mål aftales i et samarbejde mellem dig og mig og det er et fælles ansvar at have en god og sund proces. Vi aftaler fra gang til gang, hvilke opgaver du med fordel kan udføre. Jo mere opmærksomhed, du giver dit forløb, jo hurtigere og jo større et udbytte, vil du få. Det er derfor vigtigt, at du bruger tid på at forberede dig inden en konsultation, så du ved, hvad du har brug for.   

Der er ingen garanti for at du slipper for alle dine symptomer, men det er selvfølgelig det, vi arbejder hen i mod og vi evaluerer løbende, om du oplever fremgang. 

Uddannelse, kurser & træningsforløb

 • Psykoterapeutuddannelse, Psykoterapeutisk Institut, København 
 • Familieterapeutuddannelse, EFT-Instituttet, København 
 • Certificeret stresscoach, Forbyg Stress, V/ Bjarne Toftegård 
 • Tilknytningsseminar, v/Meriam Al-Erhayem og Peter Munk  
 • Oplevelsesorienteret psykoterapi i udvikling af terapeutiske færdigheder, v/ Peter Kongshaug 
 • Familiesynet som fokuspunkt for familieterapi, v/ Familieterapeut Kim Hoffmann 
 • Bevidstgørelse af terapeutens indre ressourcer og sanser, samt terapeutiske vanskelligheder, v/ Maria Bergman 
 • Teambuilding, Erhvervsakademiet Nordsjælland 
 • NLP kommunikation, Erhvervsakademiet Nordsjælland 
   Kontakt

   Charlotte Wittendorff
   Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
   Charlotte.w@live.dk
   +45 28320990

   Facebook ikon                                        

   Copyright © 2021

   Design – Josefinewo.dk

   Cookiepolitik
   Privatlivspolitik