Udtalelser

Charlotte er nærværende, empatisk og tryghedsskabende. Man føler sig virkelig set, og de værktøjer, hun giver med, er både relevante, virkningsfulde og holdbare på sigt. Charlotte er yderst professionel og får mine bedste anbefalinger ❤

Lene

Jeg har fået gode værktøjer til at kunne bekæmpe stressen, samtidig med at samtalerne har sat gang i reflektionen over, hvordan jeg kan passe bedre på mig selv og ændre et uhensigtsmæssigt handlingsmønster.

TH

Jeg har fået nogle gode redskaber, som jeg vil bruge videre frem. Og de virker. Især prioteringsliste, det st kunne sige Nej, samt stress- håndbogen når jeg mærker ekstra pres.

Jeg var ikke så begejstret for gentagelse af sætninger til at ændre vaner og adfærd. Svært at få det gjort uden at føle lidt stress. Men vil da prøve det igen på et senere tidspunkt. Godt at få talt om mit arbejde, og tak fordi du lyttede til min datters problem.

Tak for denne gang, rart at have talt med en udenfor familie eller vennekreds.

JK

Charlotte skaber et trygt og tillidsfuldt rum, så du har de fineste betingelser at udvikle dig på. Hermed mine varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helle

Kontakt

Charlotte Wittendorff
Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
Charlotte.w@live.dk
+45 28320990

Facebook ikon                                        

Copyright © 2021

Design – Josefinewo.dk

Cookiepolitik
Privatlivspolitik