Udtalelser

Jeg er evig taknemlig for, at det var Charlottes varme kyndige hænder jeg landede i, da jeg havde brug for hjælp.

Charlotte har fra dag 1, formået at skabe et nærværende rum, hvor jeg følte mig tryg og hvor der var plads til alle følelser, men også et rum hvor jeg blev tilpas udfordret til udvikling. 

Hun har givet mig så meget med videre, måske vigtigst af at, lært mig vigtigheden af at passe på sig selv.

Erica Rose Holt

Jeg var syg med stress og skulle langsomt tilbage på arbejde igen, da jeg kom til Charlotte. Jeg oplevede et stort nærvær og en fin fornemmelse for, hvad jeg havde brug for. Nemlig en blanding af konkrete kognitive øvelser sammen med en stor kropslig bevidsthed. Mit forløb hos Charlotte har ændret mit arbejdsliv og mit privatliv. Jeg er taknemmelig for at hun gav mig muligheden for at lære mig selv at kende og selv kunne fortsætte i min egen  videre process.

Mette Holtoug

Charlotte har lært mig at trække vejret helt ned i maven og sænke skuldrene. Hun har lært mig selv bedre at kende, givet mig redskaberne til at få ro på og sætte farten ned. Charlotte er uden tvivl den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv. Hun har mine varmeste anbefalinger.

LS

Jeg føler at du har været med til at ”redde” mig og har vist mig de værktøjer jeg manglede eller havde brug for at blive mindet om. Jeg bruger dem dagligt og minder mig forsat om at ”huske selv at spise af jordbærene” 😊

LH

Charlotte er nærværende, empatisk og tryghedsskabende. Man føler sig virkelig set, og de værktøjer, hun giver med, er både relevante, virkningsfulde og holdbare på sigt. Charlotte er yderst professionel og får mine bedste anbefalinger ❤

Lene

Jeg har fået gode værktøjer til at kunne bekæmpe stressen, samtidig med at samtalerne har sat gang i reflektionen over, hvordan jeg kan passe bedre på mig selv og ændre et uhensigtsmæssigt handlingsmønster.

TH

Jeg har fået nogle gode redskaber, som jeg vil bruge videre frem. Og de virker. Især prioteringsliste, det st kunne sige Nej, samt stress- håndbogen når jeg mærker ekstra pres.

Jeg var ikke så begejstret for gentagelse af sætninger til at ændre vaner og adfærd. Svært at få det gjort uden at føle lidt stress. Men vil da prøve det igen på et senere tidspunkt. Godt at få talt om mit arbejde, og tak fordi du lyttede til min datters problem.

Tak for denne gang, rart at have talt med en udenfor familie eller vennekreds.

JK

Charlotte skaber et trygt og tillidsfuldt rum, så du har de fineste betingelser at udvikle dig på. Hermed mine varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helle

Kontakt

Charlotte Wittendorff
Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
Charlotte.w@live.dk
+45 28320990

Facebook ikon