For virksomheder

Begræns sygefravær og medarbejderflugt

Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser, at stress og depression vil blive de største sygdomsfaktorer de kommende år. Tallene taler da også deres eget sprog. Se fakta om stress her.

Ønsker I:

  • At sænke udgifterne til sygefravær, vikardækning og ny rekruttering?
  • At knytte jeres medarbejdere tættere til arbejdspladsen?
  • At skabe et givende, trygt og “bæredygtigt” arbejdsklima?
  • At bane vejen for glade, engagerede, dedikerede og produktive medarbejdere?
  • At skabe en arbejdsplads, jeres medarbejdere er stolte af og som tiltrækker nye attraktive medarbejdere?

Det er det, jeg hjælper med.

 

Stresscoaching

Mange virksomheder har fokus på stress og nogle udfører løbende trivselsmålinger, men ofte har de ikke værktøjerne til at italesætte en bekymring eller helt konkret hjælpe den enkelte.

Som stresscoach er jeg specialiseret i at hjælpe virksomheder og medarbejdere, rådgive og ”klæde” stressramte på til at genfinde ro og balance i livet. Jeg tilbyder forløb, der er efterforsket og afprøvet via forskningsprojektet IBBIS, ligesom jeg selv har gennemført adskillige arbejdsgiverforløb igennem flere kommuner og virksomheder.

Ringe i vandet
Portræt af Charlotte

Skab trivsel fremfor stress

Vejen til en ”bæredygtig” virksomhed går igennem skabelsen af ”bæredygtige” medarbejdere.

Det handler om at skabe en motivation hos den enkelte medarbejder om at øge egen trivsel og indgå i styrkelsen af et fællesskab, der tilsigter arbejdsglæde, samarbejdsånd, faglig og kollegial stolthed.

Det er min erfaring, at når udviklingen sker i et fællesskab, er det langt sjovere, mere forpligtende og det ryster jer tættere sammen. Vi kan spejle os selv og hinanden, skabe bedre relationer, der breder sig videre ud, som ringe i vandet.

Jeg tilbyder såvel foredrag, workshops, forløb m.m. hvor jeg stiller skarpt på netop disse faktorer. Lyder det som noget for jer? Så tjek mine nedenstående tilbud ud.

I velkomne til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud, jf. mine kontaktoplysninger her.

Foredrag for ansatte

For jer der ønsker at skabe bæredygtig ”livsmestring” privat og arbejdsmæssigt.

Vi er vores egen vigtigste ressource og ansvaret for vores trivsel og sundhed er vores egen. Der er meget at vinde ved de mindste justeringer imod lethed og frihed, fremfor stress og udbrændthed.  

Trivselsforløb rettet mod virksomheder

For jer, der ønsker at skabe en helt unik og bæredygtig virksomhed.

En arbejdsplads-livstilsændring der, med udgangspunkt i styrkelsen af hver enkelt medarbejders ansvar og trivsels, skaber synergieffekt til gavn for virksomheden og alle de relationer, deres medarbejdere indgår i.

Stress hos dine medarbejdere er ikke et svaghedstegn. Det er ofte de medarbejdere, der er allermest engagerede og dedikerede til deres arbejde, det går ud over.

Kontakt

Charlotte Wittendorff
Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
Charlotte.w@live.dk
+45 28320990

Facebook ikon