For virksomheder

Begræns sygefravær og medarbejderflugt

Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser, at stress og depression vil blive de største sygdomsfaktorer de kommende år. Tallene taler da også deres eget sprog. Se fakta om stress her.

Ønsker I:

  • At undgå lange stresssygemeldinger i jeres virksomhed?
  • At knytte jeres medarbejdere tættere til arbejdspladsen?
  • At sænke udgifterne til sygefravær og ny rekruttering?
  • At skabe et godt og trygt arbejdsklima?
  • At bane vejen for glade, engagerede, dedikerede og produktive medarbejdere?

Vejen her til behøver ikke at være svær og omstændig.

 

Portræt af Charlotte

Stressrådgivning

Visionen i mit arbejde med virksomheder er, at skabe opmærksomhed på mistrivsel og stress hos medarbejderne, inden de står med en sygemelding i hånden. Som det er i dag, er det først på dette tidspunkt, de har mulighed for at komme sig og få den hjælp de har brug for.

En stresset medarbejder, er en medarbejder hvis krav og ressourcer er ude af balance. Det kan der være mange årsager til. Det er min erfaring, at der oftest er tale om en kombination og uanset årsagen, vil det have en effekt på medarbejderens arbejdsliv. De får måske større fravær, de ændrer måske karakter, søger andet arbejde, eller bliver måske mindre produktive og begår flere fejl, ligesom stress smitter. Stress forsvinder aldrig af sig selv.

 Ønsker I at være godt ”klædt på” i forhold til:

  • At spotte stress hos jer selv og jeres medarbejdere
  • At håndtere, italesætte og hjælpe en medarbejder med stress
  • At forebygge lange sygemeldinger

Jeg tilbyder foredrag i jeres virksomhed, hvor jeg stiller skarpt på netop disse faktorer. I er velkomne til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud, jf. mine kontaktoplysninger her.

Stresscoaching

Mange virksomheder har fokus på stress og nogle udfører løbende trivselsmålinger, men ofte har de ikke værktøjerne til at italesætte en bekymring eller helt konkret hjælpe den enkelte.

Som stresscoach er jeg specialiseret i at hjælpe virksomheder og medarbejdere, rådgive og ”klæde” stressramte på til at genfinde ro og balance i livet. Jeg tilbyder forløb, der er efterforsket og afprøvet via forskningsprojektet IBBIS, ligesom jeg selv har gennemført adskillige arbejdsgiverforløb igennem flere kommuner og virksomheder.

Ringe i vandet

Stress hos dine medarbejdere er ikke et svaghedstegn. Det er ofte de medarbejdere, der er allermest engagerede og dedikerede til deres arbejde, det går ud over.

Kontakt

Charlotte Wittendorff
Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
Charlotte.w@live.dk
+45 28320990

Facebook ikon