Terapi

Handling skaber forvandling og terapi skaber forandringer

Der er stor forskel på, hvordan mennesker vælger at bruge terapi. Nogle kommer fast i en periode og arbejder med en problemstilling eller et mønster, der gentagne gange spænder ben for dem og forhindrer dem i at leve det liv, de drømmer om. Det kan for eksempel være et ønske om at opnå tættere relationer, bearbejdning af konflikter, svære opvækstbetingelser med misbrug eller andet. 

Det kan også være en følelse af ikke at leve fuldt ud og i overensstemmelse med det, der er vigtigt og livgivende. Det kan være, at man ofte overvældes af svære følelser eller slet ikke kan mærke sine egne følelser og derfor har svært ved at navigere i sit eget liv.  

Andre bruger terapi som støtte i deres liv, når der opstår akutte problemer eller der indtræder større livsomvæltende begivenheder, som for eksempel dødsfald, sygdom, skilsmisse, traumatiske oplevelser eller andet. 

Hvad kan terapi gøre for dig? Kunne du tænke dig mere? 

Ringe i vandet

Terapiform

Som psykoterapeut arbejder jeg indenfor den oplevelsesorientrede psykoterapi, det vil sige, at jeg bestræber mig på at møde dig, der hvor du er, uden forudfattede antagelser, ud fra din oplevelse af dig selv og din tilværelse. Mit sigte er at skabe en tryg ramme, hvor du kan få hjælp til at få bedre kontakt til dig selv mentalt, kropsligt og følelsesmæssigt.

Jeg vil møde dig med respekt for din historie og følge dig omsorgsfuldt i din proces med at opnå nye perspektiver og nye handlingsmuligheder. Jeg vil støtte dig til den forandring, du ønsker, i et rum der er fortroligt og som er dit.

Jeg sørger for at vedligeholde min faglighed og har fokus på at balancere denne med ydmyghed og respekt for relationen til dig.

Forestil dig terapi som en hvid mælkebøtte med fine hvide fnug samlet om en lille kugle. Når du puster til et enkelt lille frø, vil flere af de små frø uvilkårligt følge med. De vil spredes og en masse nye spirer vil blive sået omkring dig.  

Kontakt

Charlotte Wittendorff
Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
Charlotte.w@live.dk
+45 28320990

Facebook ikon                                        

Copyright © 2023

Design – Josefinewo.dk

Cookiepolitik
Privatlivspolitik