Terapi

Terapi skaber forandring

Der er stor forskel på, hvorfor vi vælger at gå i terapi. Det kan være, at du ønsker hjælp til at bearbejde en problemstilling eller et mønster, der gentagne gange kommer til at spænde ben for dig og forhindrer dig i at leve det liv, du drømmer om.

Det kan være et ønske om at skabe tættere relationer, at bearbejde konfliktfyldte relationer, svære opvækstbetingelser. Det kan også være en følelse af, at du ikke lever dit liv fuldt ud og i overensstemmelse med det, der er vigtigt og livgivende for dig.

Det kan være, at du ofte overvældes af svære følelser eller at du slet ikke kan mærke dine følelser og derfor har svært ved at navigere i dit liv.  Du kan også bruge terapi som støtte i dit liv, når der opstår akutte problemer eller der indtræder større livsomvæltende begivenheder, som for eksempel dødsfald, sygdom, skilsmisse, traumatiske oplevelser eller andet. 

Hvad kan terapi gøre for dig? Kunne du tænke dig mere? 

 

Ringe i vandet

Terapiform

 Som psykoterapeut arbejder jeg ud fra et oplevelsesorienteret, humanistisk og eksistentielt livssyn. Jeg bestræber mig på at møde dig, der hvor du er og sammen arbejder vi på den måde, der giver mest mening for dig. Mit sigte er at skabe en tryg ramme, hvor du kan få hjælp til at få bedre kontakt til dig selv mentalt, kropsligt og følelsesmæssigt.

Jeg vil møde dig med respekt for din historie og følge dig omsorgsfuldt i din proces med at opnå nye perspektiver og nye handlingsmuligheder. Jeg vil støtte dig til den forandring, du ønsker, i et rum der er fortroligt og som er dit og der vil ske forandringer, når vi sammen arbejder med det, der optager dig.

Jeg sørger for at vedligeholde min faglighed og har fokus på at balancere denne med ydmyghed og respekt for relationen til dig.

 

Forestil dig terapi som en hvid mælkebøtte. Når du puster til et enkelt af de små frø, vil flere frø uvilkårligt følge med. De vil spredes og en masse nye spirer vil blive sået omkring dig.  

Kontakt

Charlotte Wittendorff
Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
Charlotte.w@live.dk
+45 28320990

Facebook ikon