Yoga

Yoga

Yoga

I yogaen opøver du opmærksomheden på kroppen, samtidigt med at du træner din smidighed, styrke og balance. Dermed forebygger du aktivt en række skavanker som for eksempel stress, spændinger, hovedpine, dårlig ryg, fordøjelses- og søvnproblemer. 

Jeg inddrager altid åndedrættet i min undervisning og slutter altid af med en afspændingsøvelse. Selvom åndedrættet sker pr. automatik, trækker mange af os alligevel ikke vejret hensigtsmæssigt og ved at træne åndedrættet opnår vi en væsentlig forbedring af vores sundhedsmæssige tilstand.

Mit sigte med min yogaundervisning er at skabe et rum og en bevidsthed, der kan bringes med dig ud af yogalokalet.

Hatha yoga

Jeg er uddannet hos Dansk Yoga i Valby, som er den længste og mest grundige yogalæreruddannelse i Danmark på mere end 800 timer. Uddannelsen har sit afsæt i Hatha Yoga, som er den mest klassiske yogaform herhjemme. Jeg tilbyder hold i Hatha Yoga for dig som er ny i yoga og for dig som er øvet. Undervisningen differenceres i forhold til dit behov og eventuelle udfordringer.

Hensynstagende yoga

Jeg tilbyder herudover yogaundervisning for dig, der er udfordret på den ene eller anden måde. Undervisningen er bygget op omkring Hatha yoga med alle yogaens gode egenskaber, men i en særlig blid udgave, der ikke er fysisk krævende.

Blid og rolig Hatha yoga

Derudover tilbyder jeg hold for dig, der udover Hatha yogaens gode egenskaber ønsker at skabe ro og afbalancere kroppens forskellige spændingstilstande. Det kan være, at du oplever stress eller smerter, eller det kan være du ønsker at bibeholde ro og overskud. I undervisningen inddrages åndedrætsøvelser, dybdeafspænding og restorative yogastillinger, der bidrager til at berolige og harmonisere nervesystemet.

CHERISH yesterday – DREAM  tomorrow – LIVE today

Kontakt

Charlotte Wittendorff
Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
Charlotte.w@live.dk
+45 28320990

Facebook ikon                                        

Copyright © 2023

Design – Josefinewo.dk

Cookiepolitik
Privatlivspolitik