Yoga

Yoga

Yoga

I yogaen opøver du opmærksomheden på kroppen, samtidigt med at du træner din smidighed, styrke og balance. Dermed forebygger du aktivt en række skavanker som for eksempel stress, spændinger, hovedpine, dårlig ryg, fordøjelses- og søvnproblemer. 

Jeg inddrager altid åndedrættet i min undervisning og slutter altid af med en afspændingsøvelse. Selvom åndedrættet sker pr. automatik, trækker mange af os alligevel ikke vejret hensigtsmæssigt og ved at træne åndedrættet kan vi opnå en væsentlig forbedring af vores sundhedsmæssige tilstand.

Mit sigte med min yogaundervisning er at skabe et rum og en bevidsthed, der kan bringes med dig ud af yogalokalet.

 

Hatha yoga

Jeg er uddannet hos Dansk Yoga Uddannelse i Valby, som er den længste og mest grundige yogalæreruddannelse i Danmark på mere end 800 timer. Uddannelsen har sit afsæt i Hatha Yoga, som er den mest klassiske yogaform herhjemme. Jeg tilbyder hold i Hatha Yoga for dig som er ny i yoga og for dig som er øvet. Undervisningen differenceres i forhold til dit behov og dine eventuelle udfordringer.

 

Hatha yoga hold for private

Jeg tilbyder lige nu hold i Hatha yoga via LOF i Helsingør på adressen Stengade 55, 3000 Helsingør.

Du kan læse mere på www.lof.dk.

Hatha yoga hold for virksomheder

Yoga bliver mere og mere populært og udbredt og det er der god grund til. Vi lever i et samfund, hvor vi er meget ”på”. En tur på yogamåtten kan derfor være et af de få tidspunkter i løbet af en uge, hvor du prioriterer dig selv, kommer i kontakt med dig selv, får en tiltrængt pause og bliver fyldt op på batterierne.

Herudover kan du aktivt forebygge skavanker som følge af et stillesiddende arbejde foran computeren, hårdt manuelt eller monotomt arbejde, forkerte arbejdsstillinger m.m.

Et yogatilbud på arbejdspladsen er derfor et win win, – for medarbejderen selvfølgelig, men bestemt også for virksomheden, der dermed kan forebygge stress og arbejdsrelaterede sygdomme, ligesom de opnår at binde medarbejderne tættere til virksomheden.

I er velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende samtale på mail Charlotte.w@live.dk.

CHERISH yesterday – DREAM  tomorrow – LIVE today

Kontakt

Charlotte Wittendorff
Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
Charlotte.w@live.dk
+45 28320990

Facebook ikon