Yoga

Yoga

Yoga

I yogaen opøver du opmærksomheden på kroppen, samtidigt med at du træner din smidighed, styrke og balance. Dermed forebygger du aktivt en række skavanker som for eksempel stress, spændinger, hovedpine, dårlig ryg, fordøjelses- og søvnproblemer. 

Jeg inddrager altid åndedrættet i min undervisning og slutter altid af med en afspændingsøvelse. Selvom åndedrættet sker pr. automatik, trækker mange af os alligevel ikke vejret hensigtsmæssigt og ved at træne åndedrættet opnår vi en væsentlig forbedring af vores sundhedsmæssige tilstand.

Jeg tilbyder undervisning i mindre grupper, i en rolig og hyggelig atmosfære, centralt i Helsingør.

Mit sigte med min yogaundervisning er at skabe et rum og en bevidsthed, der kan bringes med dig ud af yogalokalet.

Hatha Yoga hold

Jeg er uddannet hos Dansk Yoga i Valby, som er den længste og mest grundige yogalæreruddannelse i Danmark på mere end 800 timer. Uddannelsen har sit afsæt i Hatha Yoga, som er den mest klassiske yogaform herhjemme. Jeg tilbyder hold i Hatha Yoga for dig som er ny i yoga og for dig som er øvet. Undervisningen differenceres i forhold til dit behov og eventuelle udfordringer.

Hatha Yoga finder sted tirsdage i tidsrummet 16.45 – 18.00.

Hensynstagende yoga hold

Jeg tilbyder herudover yogahold for dig, der er udfordret på den ene eller anden måde. Dette hold er bygget op omkring Hatha yoga, men i en særlig blid udgave. Holdene er faste og ikke så store, hvor der er mulighed for individuelle hensyn.

Hold for hensynstagende yoga finder sted torsdage i tidsrummet kl. 11.15 – 12.30.

Yogahold for stressramte og tidligere stressramte

Derudover tilbyder jeg hold for dig, der oplever mange stresssymptomer, eller dig der ønsker at bibeholde ro og overskud efter et stressforløb, samt dig der ønsker at undgå stress.

Hvis dit autonome nervesystem belastes igennem lang tid, får hjernen og nervesystemet svært ved at kende forskel på, om der er fare på færde eller ej og centralnervesystemet vil være i en konstant følelse af alarmberedskab.  Kroppen og hjernen går i selvsving i en fastlåst stressrespons og kan ikke finde ro. Vi arbejder på dette hold med at skabe ro og afbalancere kroppens forskellige spændingstilstande.

Holdene ligger torsdage i tidsrummet 9.30 – 10.45.

CHERISH yesterday – DREAM  tomorrow – LIVE today

Kontakt

Charlotte Wittendorff
Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
Charlotte.w@live.dk
+45 28320990

Facebook ikon                                        

Copyright © 2021

Design – Josefinewo.dk

Cookiepolitik
Privatlivspolitik