Stresscoaching

Hvordan ved du, om du er stresset?

Stress symptomer er meget individuelle. Nogle oplever søvnproblemer, anspændthed, hjertebanken, tankemylder, koncentrationsbesvær, aggressivitet, grådlabilitet, uforklarlige smerter og øget brug af stimulanser. Du kan se en oversigt med eksempler på forskellige stresssymptomer her 

Alle kan blive ramt af stress. Stress er ikke et svaghedstegn, men derimod et tegn på, at du har været alt for stærk i alt for lang tid. Stress er en hormonel tilstand og når du kommer i balance igen, vil du også blive ”dig selv” igen. 

Langvarig stress kan påvirke dit immunsystem, måden hjernen fungerer på, samt dit hjerte- kar system. Jo længere tid, du har haft symptomer på stress, jo større konsekvenser har det for dit helbred. Så der er god grund til at tage dig selv og din stress alvorlig.  

Intensivt stresscoachingforløb

Stresscoaching adskiller sig på mange væsentlige punkter fra traditionel coaching og terapi. Det er derfor vigtigt, at du, som stressramt, vælger en coach med en særlig uddannelse i stresshåndtering.  

Et stresscoachingforløb hos mig vil oftest løbe over 7-8 gange og du vil med dette forløb opnå: 

 • Tryghed og forståelse for det, du gennemgår, da jeg selv har gået vejen 
 • grundlæggende viden om stress 
 • Målrettet afstresning 
 • Opmærksomhed på de signaler, din krop sender til dig, om at der er noget, du skal tage hånd om 
 • Indsigt i hvad der skaber dine signaler/symptomer og konkrete redskaber til at håndtere disse påvirkninger mere hensigtsmæssigt. Det kan være udefrakommende påvirkninger og det kan være egne tankemønstre
 • Værktøjer til værdibaseret prioritering og planlægning 
 • Indsigt i forhold til værdier og dermed en guideline til den vej, der er den rigtige for dig 
 • De bedste muligheder for at opnå succes med et koncept, der er efterforsket og afprøvet 
 • Ro og mulighed for fordybelse. Du får en bog udleveret, som forklarer meget af det, vi gennemgår i forløbet. Bogen har du til evigt eje, hvis du på et senere tidspunkt har brug for at repetere det, vi har været igennem, eller har brug for lige at komme tilbage på sporet igen, for det er jo det, forløbet handler om. 

  Stressede mennesker er raske mennesker, der er kommet ud af balance eller er væltet. De skal hjælpes til at komme i balance igen og lære at holde balancen.

  Kontakt

  Charlotte Wittendorff
  Velværehuset, Stengade 5A, 3000 Helsingør
  Charlotte.w@live.dk
  +45 28320990

  Facebook ikon                                        

  Copyright © 2021

  Design – Josefinewo.dk

  Cookiepolitik
  Privatlivspolitik