Giv dig selv et frit og effektivt forløb til styrkelse af din trivsel

Så du styrker din livsmestring og undgår stress og angst som et vilkår

På bagsiden af stress – ligger belønningen.

Som stressramt kan det lyde helt forkert og meget provokerende. For der er INTET, der føles godt ved stress.

Men når du kommer ud på den anden side, åbner mulighederne sig og du vil indse, at du rent faktisk har flere valgmuligheder, end du er klar over.

Jeg har fulgt så mange, som har fundet tilbage til sig selv, som ser sig selv og deres omgivelser med mere positive “briller”, som har forfulgt deres drømme og sat nye mål for livet.

Det er selvfølgelig ikke der vi starter. Vi tager bitte små skridt af gangen. De første skridt handler udelukkende om at få ro på kroppen.

Under forløbet finder du ind til kernen af dig. Du opnår større omsorg for dig selv og du lærer dig selv langt bedre at kende, dine overbevisninger, din ”bagage”, det, der har spændt ben for dig osv. Du finder bevidstheden, overskuddet og modet til at forfølge nye eller gamle drømme.

Du får værktøjer til at håndtere de ting, der ”trigger” dig og din stress, og det giver dig en større ro og et større overskud til at være mere for dig selv og for dem, du holder af.

Du kan ikke undgå stress helt fremadrettet, men du kan opbygge din modstandskraft og forbedre din evne til at håndtere stress, katastrofer og svære livsbetingelser. Når du kender den vej, du ønsker at gå, kan du også meget nemmere holde fast i dig selv og følge vejen uden at lade dig distrahere.

 

På dette forløb får du mulighed for at gennemse de enkelte moduler hjemmefra, når det passer dig og ligeså mange gange, du har brug for. Du har materialet til evigt eje. Du vil samtidigt i forbindelse med hvert modul modtage nogle øvelser, der er med til at støtte dig i din perception og din personlige proces.

I min optik kan dette dog ikke stå alene. Du vil derfor også få tilbudt 3 1:1 sessioner, hvor du får mulighed for at arbejde med netop det, der er helt essentielt for dig. Dette kan foregå online, så du er i dine vante og trygge rammer.

Dette forløb består af 8 moduler og løber oftest over 3-4 måneder. Du har mulighed for at dele betalingen i 2 rater.
Det første modul vil være til rådighed, når beløbet er indbetalt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en afklarende samtale, jf. mine kontaktoplysninger her.